Arhivă categorie Chat Matrimoniale

Chat Matrimoniale

chat matrimoniale

chat matrimoniale

Chat Matrimoniale Romania este locul unde poti socializa cu fete si baieti din Romania, poti lasa anunturi matrimoniale sau pur si simplu te poti distra.
Daca sunteti in cautarea persoanei potrivite noi va putem ajuta sa ajungeti la ea mai repede decat v-ati gandit.
Cu un singur click va conectati pe chat online si de aici va puteti alege cu cine doriti sa stati de vorba, fara sa fie nevoie sa va inregistrati.

 

Despre Chat Matrimoniale

 Chat Matrimoniale Gratis, un chat fara inregistrare un loc perfect pentru distractie, socilizare, intalniri online cu fete si baieti din Romania.

Suntem cea mai prietenoasa comunitate de chat din Romania si printre cele mai viztate. De aceea va rugam sa aveti un comportament civilizat pe chat si sa respectati regulile si obligatiile impuse pentru a putea petrece timpul pe chatul nostru.

Noi dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra daca sunteti in cautarea unui partener cu care sa impartiti bucuriile vietii si care sa va iubeasca, punandu-va la dispozitie mai multe camere de chat online.

Nu mai stati singuri, veniti pe Chat Matrimoniale si va promitem ca nu o sa fiti dezamagiti.

Reguli si Obligatii pe Chat Matrimoniale Online: Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare.
Pentru intra pe chat matrimoniale va rugam sa schimbati numele cu care intrati cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

  • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
  • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
  • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
  • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat au sansa de a devenii moderatori, daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
  • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.

Daca ati citit “Reguli si obligatii pe chat matrimoniale” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.