Chat Pentru Copii

Chat Pentru Copii

chat onlineChat pentru Copii – Chat Online Romania, un singur click te aduce pe cel mai prietenos Chat pentru Copii din Romania.
Chat pentru Copii, un chat gratis fara inregistrare si usor de folosit. Vino si tu si distreaza-te pe cel mai vizitat chat pentru copii!


Reguli si Obligatii pe Chat pentru Copii: Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare.
Pentru intra pe Chat pentru Copii va rugam sa schimbati numele “default” cu care intrati cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

  • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
  • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
  • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
  • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat au sansa de a devenii moderatori, daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
  • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.

Daca a-ti citit “Reguli si obligatii pe Chat pentru Copii” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.

Chat pentru Copii: Va multumim pentru intelegere si va dorim chat online placut!

Chat pentru copii, un chat online fara inregistrare, un chat gratis usor de folosit. Chat pentru copii de toate varstele, care stiu sa scrie. Va rugam sa respectati Reguli si Obligatii pe Chat!

Despre autor

Chat Romania subscriber

Lasă un răspuns