Chat cu Fete si Baieti

Chat cu Fete si Baieti

Chat cu Fete si Baieti: Bun venit pe cel mai vizitat chat cu fete si baieti din Romania, locul perfect unde te poti distra si iti poti face prieteni. Ne face o deosebita placere sa va avem alaturi de noi, va uram chat placut alaturi de prietenii dumneavoastra din intreaga lume!
chat onlineChat Romania – Chat Online Romania! Un singur click te aduce pe cel mai prietenos chat online cu fete si baieti din Romania, un chat online romanesc fara inregistrare si usor de folosit.

chat romanescReguli si Obligatii pe Chat – Inainte de a intra pe chat va rugam sa cititi cu atentie conditiile de utilizare ale acestui chat. Daca a-ti citit “Reguli si obligatii pe chat” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte.
Va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare.
1. Pentru a va schimba numele/name va rog sa urmati urmatorii pasi: Dati click pe numele/name-ul dvs. generat aleatoriu si o sa va apara scris mare NAME/NUME stergeti numele actual si inlocuitil cu numele/name-ul dorit.
2. Daca ati intampinat vre-o/un bug, problema sau aveti vre-o nelamurire va rugam sa lasati un comentariu in care sa specificati a ceea ce va nemultumeste aici!

  • Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
  • Nu lansati discutii cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
  • Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : ( numele dumneavoastra ) Vreau sa devin moderator/owner sau sa va recomande unul dintre administratorii de pe chat.
  • Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat au sansa de a devenii moderatori, daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
  • Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.

Va multumim pentru intelegere si va dorim chat online placut!

Despre autor

Chat Romania subscriber

Lasă un răspuns