Cat de sanatos este chat-ul in viata sociala?

Cat de sanatos este chat-ul in viata sociala?

Cat de sanatos este chat-ul in viata sociala? O doza altfel de sanatate care iti da aripi in viata sociala, ca Red Bull in reclame!
chat cu web Cat de sanatos este chat-ul in viata sociala?
Poate ca chatul nu mai este ce a fost odata, poate ca a mai pierdut din farmec, intamplarile dese si negative au facut ca oamenii sa creada ca pe chat stau numai obsedatii sexuali si fetele usoare.
Nu neg si aceasta posibilitate, padure fara uscaciuni nu exista, dar tinand cont de traficul de pe chat, de experienta care am dobandit-o dupa atatia ani pe chat, discutii din care am ajuns sa invat una, alta, tind sa cred ca sunt foarte multi oameni care nu se incadreaza in profilul acestui mit anti-chat.
Sunt „Oameni” care au nevoie sa comunice direct, dar ascunsi dupa perdeaua care le acopera identitatea, oameni care vor sa isi verse oful si sa se reincarce cu energie, oameni care isi impart gandurile unui necunoscut. (Este un setiment ciudat, dar placut).
O alta categorie de „Oameni” sunt acei indivizi care refuleaza si isi scot arsenalul de injuraturi pe chat (avem administratori care ii poftesc afara in secunda 1).
Multi intra doar sa se laude ca au masini, case, ca au fost la „Turnul Efes, ca beau qiqila, balantar si mananca carne de berberita”. (Asta din cauza foamei!)
Multi „Oameni” stau la agatat sa isi faca iubite, iubiti si de cele mai multe ori se inatampla sa devina cupluri care rezista, aletori nu! Pentru ca minciunile sunt mai greu de descoperit cand nu te vezi fata in fata cu „iubi”, se mai intapla se ajunga la despartiri!
Cred ca chatul a evoluat odata cu dorintele, nevoile si nivelul intelectual al nostru, al romanilor din intreaga lume, pentru ca vizitele sunt din toate colturile lumii. (Mai intreb uneori: Frate cum ai dat de noi, ca ai nimerit unde nu trebuie, aici ajungi sa iti placa sa stai de vorba si te sperii cand te uiti pe ceas!)
De foarte multe ori am vrut sa renunt la „prostiile astea = pagini de chat” sa ma axez pe blogging, sa fac ceva profesional, sa investesc si sa ajung sa fiu cunoscut prin realizarile mele in „domeniul online”. Dar nu am avut motivatie suficienta, tind sa cred. chat online

Asa ca am ramas la cele cateva pagini de chat (Chat Online, Chat Romania, Chat Gratis, Chat Romanesc, Chat Gratis) care surprinzator uneori imi provoaca nervi si bucurii atunci cand ma astept mai putin, dar imi ofera motivatia de a continua. Probail este chimie, nu imi dau seama de ce! De foarte multe ori ii intreb pe cei care intra pe chat:

De ce mai intrati pe chat? De ce va place sa stati pe chat?

Sunt foarte multe chaturi, cu diferite profile, chaturi care necesita inregistrare, chaturi xat, care sunt gratuite si foarte usor de facut.

Introduci adresa de mail, iti alegi un nume disponibil si deja esti administratorul unui chat. Asa am invatat si eu, nu m-am complicat si inca mai invat si descopar multe „chestii noi”.

Dating Romania este un chat gratis pe platforma xat, poate fi imbunatit, impodobit, facut sorcova… dar eu sunt mai conservator din fire si nu imi place sa il tunez, cred ca arata suficient de binisor.

Despre autor

Chat Romania subscriber

1 comentariu până acum

Dedicated serverPublicat pe2:18 am - apr. 8, 2016

Este cu atat mai greu sa acceptam unele idei noi, diferite de ale noastre, cu cat credeam mai tare in cele vechi si cu cat acelea sunt acceptate de mai multi oameni. Mintea noastra nu este atat de deschisa incat sa asimileze din cand in cand concepte si idei care ne dau peste cap un intreg sistem de valori, construit poate intr-o viata. Pe scurt, suntem destul de rigizi la nivelul ideilor si al gandirii.

Lasă un răspuns